Ik ben Chantal Holthuijsen. En ik heb leren zwemmen bij reddingsbrigade de Breuly. Bij de reddingsbrigade heb ik Mike en Hubert leren kennen.

Mike en Hubert hebben mij leren zwemmen en later zelfs opgeleid tot eerste hulp instructeur. Wij kennen elkaar dus al lang. Dat we nu samen les geven binnen Life-Line-Trainingen vind ik een bijzondere gebeurtenis.

Ik werk als dokters-assistent in een huisartsenpraktijk. Hier spreek ik veel ouders en eerste hulpverleners. Mijn kennis over de eerstelijnszorg kan ik goed overdragen tijdens de eerste hulp lessen. Wanneer bel ik de huisarts? Waar kan deze mij mee helpen? Dit zijn vragen die ik vaak krijg in mijn lessen. En kan ik het beste beantwoorden.

In de zomer ben ik veel te vinden bij de Ouddorpse Reddingsbrigade. Hier bewaak ik het strand en verzorg ik het eerste hulp onderwijs aan de lifeguards. Mijn kennis over het zwemmend redden op het strand en de gevaren van de zee kan ik goed gebruiken in de trainingen waterhulpverlening.

Binnen Life-Line Trainingen verzorg ik de eerste hulp lessen en de lessen zwemmend redden voor zwembaden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meer weten over eerste hulpverlening in en rond het water? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Altijd up-to-date!