Vanaf gisteren is de Groote Sociëteit Arnhem hartveiliger!

Wij hadden de eer om de AED3 aan de Groote Sociëteit Arnhem te mogen leveren. En zij hadden op hun beurt de primeur. Omdat dit onze eerste AED is die wij sinds ons distribiteursschap van Zoll mochten leveren!

Zoll AED3 groote sociëteit Arnhem

Groote Sociëteit in Arnhem

De kasteleinse van de sociëteit nam gisteren de AED3 in ontvangst. Na het bedrijfsklaar maken van de AED en een introductie. Hebben wij samen gekeken naar een  geschikte plaats om de AED3 op te hangen. De AED moet goed in het zicht hangen, maar niet in de weg. En voor iedereen goed te bereiken. Voorlopig hebben we de AED op een centrale plek neergezet. Zodat alle bezoekers kunnen zien dat er een AED in de sociëteit aanwezig is.

ZOLL AED3 de beste in zijn soort.

De geheel nieuwe ZOLL AED 3™ automatische externe defibrillator is de beste ooit. Hij assisteert hulpverleners nog beter dan de AED Plus®, die sinds 2002 de beste ondersteuning biedt. De gebruiksvriendelijke ZOLL AED 3 is ontworpen en ontwikkeld op basis van jaren gebruikersonderzoek met zowel opgeleide als niet-opgeleide hulpverleners. En hij is voorzien van verbeterde Real CPR Help®, de technologie van ZOLL voor directe reanimatiefeedback.

De ZOLL AED 3 is gemakkelijk om te beheren, aangezien de lopende kosten voor de eigenaar verrassend laag zijn door de universele elektroden voor volwassenen/kinderen en een batterij die vijf jaar meegaat.

En hij is gemakkelijk te onderhouden doordat Program Management Onboard™ via Wifi is verbonden met het AED-programmabeheersysteem PlusTrac™ van ZOLL in de cloud. Onderhoudsinspecties zijn niet nodig.

Verkrijgbaar in halfautomatische en volautomatische uitvoeringen. Voor professionele hulpverleners biedt het model ZOLL AED 3 BLS een ECG-scherm en CPR Dashboard™, evenals een harde tas.

 

Bent u benieuwd naar de AED’s van Zoll? En wil u weten wat wij voor uw organisatie en hulpverleners kunnen betekeken? Neem dan contact met ons op. We komen graag langs voor een gesprek en een demonstratie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meer weten over eerste hulpverlening in en rond het water? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Altijd up-to-date!