Hubert Jorna

Mijn naam is Hubert Jorna. Lesgeven zit mij in het bloed, ik werk als leraar natuur- en scheikunde op een middelbare school. Ik heb als een van de eerste zweminstructeurs de opleiding tot instructeur eerste hulp afgerond binnen de Reddingsbrigade. Later heb ik ook de opleiding tot reanimatie-instructeur succesvol afgerond.

Mijn passie voor zwemmen, lesgeven en eerste hulp combineer ik binnen de Reddingsbrigade de Breuly. Naast het verzorgen van zwemles leidt ik samen met Mike ook toekomstige instructeurs eerste hulp op voor de Reddingsbrigade.

Ik heb met Mike Life-Line-Trainingen opgericht. Samen met Mike en Chantal verzorgen we diverse eerste hulp trainingen waarbij we bewust leren erg belangrijk vinden. Mijn achtergrond als docent zorgt ervoor dat geen les hetzelfde zal zijn. Ik vind het uitdagend om afwisselende lesvormen te ontwikkelen met een goed rendement. Hiermee onderscheid ik mijn lessen. Zo zorg ik ervoor dat jij bewust beter wordt in het verlenen van eerste hulp.

Naast instructeur ben ik de sparringspartner van Mike. We overleggen vaak over de inhoud van trainingen en de te gebruiken lesvormen. Mike en ik kennen elkaar al lang, daarom hebben we aan een half woord al genoeg om onze cursisten bewust beter te maken in eerste hulp verlenen.

Terug naar het team

Hubert Jorna Life-Line-Trainingen