Mijn naam is Hubert Jorna. En lesgeven zit mij in het bloed. Ik werk als leraar natuur en scheikunde op een middelbare school. Ik heb als een van de eerste  zweminstructeurs de opleiding tot eerste hulp instructeur afgerond binnen de Reddingsbrigade. En later ook de opleiding tot reanimatie-instructeur.

Mijn passie voor zwemmen, lesgeven en eerste hulp combineer ik binnen de Reddingsbrigade de Breuly. Naast het verzorgen van zwemles leidt ik samen met Mike ook toekomstige instructeurs eerste hulp op voor de Reddingsbrigade.

Ik heb met Mike Life-Line Trainingen opgericht. En verzorg samen met Mike en Chantal diverse eerste hulp trainingen. Waarbij we bewust leren erg belangrijk vinden. Mijn achtergrond als docent zorgt ervoor dat geen les hetzelfde zal zijn.  Ik vindt het uitdagend om afwisselende lesvormen te ontwikkelen met een goed rendement. Hiermee onderscheid ik mijn lessen. Zo zorg ik ervoor dat jij bewust beter wordt in eerste hulpverlenen.

Naast het instructeur ben ik sparringspartner van Mike. We overleggen vaak over de inhoud van trainingen, de te gebruiken lesvormen. Omdat Mike en ik elkaar al lang kennen hebben we aan een half woord genoeg. Om onze cursisten bewust beter te maken in eerste hulp verlenen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meer weten over eerste hulpverlening in en rond het water? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Altijd up-to-date!