Mijn naam is Mike Lehnkering. Eerste hulpverlenen zit mij in het bloed. Als klein jongetje bladerde ik door het ehbo-boekje van mijn moeder. De fascinatie voor het menselijk lichaam heeft mij een carrière in de zorg opgeleverd. Na de opleiding tot verpleegkundige heb ik de opleiding tot anesthesiemedewerker afgerond. En werk ik al ruim 10 jaar op het operatiekamercomplex van een topklinisch ziekenhuis. Hier heb ik ook mijn opleiding tot bachelor of éducation mogen afronden. In het ziekenhuis verzorg ik naast anesthesie ook de reanimatie- en BHV-trainingen voor de artsen en verpleegkundigen op de operatiekamer en gespecialiseerde afdelingen.

Mijn passie voor zwemmen, lesgeven en eerste hulp combineer ik binnen de Reddingsbrigade de Breuly. Naast het verzorgen van zwemles leidt ik samen met Hubert ook toekomstige instructeurs eerste hulp op voor de Reddingsbrigade. Deze passie is ook onze expertise binnen het eerste hulp onderwijs geworden. Life-Line-Trainingen is de expert als het gaat om eerste hulp in en rond het water.

Ik heb met Hubert Life-Line Trainingen opgericht en verzorg samen met hem diverse trainingen. Waarbij we bewust leren erg belangrijk vinden. Wij onderscheiden ons door onze passie te  combineren met mijn deskundigheid.

Sinds het voorjaar van 2017 zijn wij officieel distributeur van ZOLL AED’s. Ik heb bewust gekozen voor de AED’s van ZOLL. Hun Real CPR Help technologie zorgt voor bewust betere eerste hulpverlening tijdens reanimaties.

Ik ben trots dat ik als eigenaar van Life-Line Trainingen hoogwaardige trainingen kan bieden met een team van instructeurs die naast een passie voor lesgeven zich ook inzetten om de verdrinkingsdood in Nederland te voorkomen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meer weten over eerste hulpverlening in en rond het water? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Altijd up-to-date!