Reanimatietraining met ZOLL AED3

Is jouw omgeving hartveilig?

Life-Line-Trainingen wil met Zevenaar Hartveilig ervoor zorgen dat meer mensen in Zevenaar kunnen reanimeren. Volgens de gegevens van HartslagNu is momenteel 0,93% van de inwoners in Gelderland-Midden aangesloten bij het burgerhulpverleningsnetwerk. Met dit project willen wij dit percentage gaan vergroten.

Gemiddeld heeft een ambulance een aanrijtijd van ongeveer 11 minuten. In deze minuten kun jij met het uitvoeren van een goede reanimatie en het snel gebruiken van een AED het verschil maken.

In 2017 neemt Mike Lehnkering het initiatief om zijn wijk Groot Holthuizen hartveilig te maken. Door zijn initiatief zijn in januari 2018 de eerste twee AED’s in de wijk ophangen. Wat Mike in gelukt is Groot Holthuizen, kan ook lukken in Zevenaar. Samen met jou maakt hij Zevenaar Hartveilig.

Vraag een adviesgesprek aan
Hulpverlener, Life-Line-Trainingen, Reanimatie, AED

Advies

Tijdens een gesprek brengen wij de huidige situatie in kaart en adviseren wij je hoe je jouw omgeving hartveilig kunt maken. Wij bespreken met je wat er al aanwezig is en hoe wij kunnen helpen jouw omgeving hartveilig te maken. Of dit nu je eigen straat is, jouw sportvereniging of je bedrijf? Wij staan klaar met goed advies.

Hulpverlener, Life-Line-Trainingen, Reanimatie, AED

Training

Life-Line-Trainingen verzorgt voor u de reanimatietrainingen met gebruik van de AED. Deze training verzorgen wij voor de reanimatie van volwassenen als voor kinderen. Al onze trainingen worden afgesloten met een certificaat van het Rode Kruis.
Deze training kun je volgen op de door ons geplande data. Maar we komen ook bij jou op locatie. Zo trainen we in een paar uur jouw gezin, sportteam of collega's

Hulpverlener, Life-Line-Trainingen, Reanimatie, AED

Verkoop

Als distributeur van ZOLL heeft Life-Line-Traininge de ZOLL AEDplus en de ZOLL AED3 in het assortiment.
De AED's van ZOLL zijn makkelijk in gebruik, makkelijk in onderhoud en makkelijk in beheer. De accu en pads gaan maar liefst 5 jaar mee!

Hulpverlener, Life-Line-Trainingen, Reanimatie, AED

Beheer

Met het ZOLL PlusTrac beheersysteem beheren wij niet alleen jouw AED maar ook jouw hulpverleners. Het PlusTrac beheersysteem geeft meldingen wanneer een AED niet inzetbaar is of wanneer hulpverleners weer bijgeschoold moeten worden. Op deze manier beschikt u altijd over een hartveilige omgeving.

Vraag een adviesgesprek aan.

Is jouw omgeving Hartveilig?

Vraag een adviesgesprek aan.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meer weten over eerste hulpverlening in en rond het water? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Altijd up-to-date!