Terug naar overzicht
Mike Lehnkering Mike Lehnkering
± 2 min

Hoe wij onze trainingen veilig verzorgen

Stijgende Corona besmettingen

Het zal je niet ontgaan zijn. Het aantal corona besmettingen loopt ontzettend op. Momenteel wordt iedere dag het dagrecord gebroken als het gaat om corona besmettingen.

Hoe wij veilig les geven.

Om veilig en verantwoord les te geven nemen wij het brancheprotocol in acht.Wat het brancheprotocol precies inhoud voor onze trainingen lees je in ons special Coronadossier.

Voor de trainingen die wij vanaf 2022 zullen verzorgen. En zolang de besmettingen nog oplopen nemen wij ook nog een aantal extra maatregelen nemen.

Zo bekijken wij per locatie of het mogelijk is om het gewenste aantal cursisten veilig les te geven. Dit in overleg met onze opdrachtgever.

De trainingen zullen in hybride vorm opgezet worden. Wat inhoud dat de lessen zowel buiten als binnen verzorgd kunnen worden. En dat men in kleine groepjes zelfstandig aan de slag kunnen met de aangeboden lesstof. In de informatie voorafgaand aan de training zullen wij duidelijk aangeven wat je nodig hebt om de les goed te kunnen volgen.

Mochten de trainingen onverhoopt niet meer verzorgd mogen worden. Dan zullen we kijken of de training verplaatst kan worden naar een ander tijdstip. Mocht dit niet lukken dan vallen we terug op onze thuiswerkopdrachten. Deze hebben we tijdens de eerste lockdown geïntroduceerd en zorgen ervoor dat jij thuis je kennis en vaardigheden kunt bijhouden. 

Aangescherpte regels:

Op 17 januari is er naar aanleiding van de toenemend aantal besmettingen een aanpassing op het brancheprotocol gekomen. 

  1. Wegwerpmondmaskers worden geadviseerd, waarbij medische mondkapjes (minimaal type II) de voorkeur hebben. 
  2. Gebruik geen zelfgemaakte stoffen mondkapjes. 
  3. Zorg dat het mondkapje de neus, mond en kin bedekt. 
  4. Een mondkapje is verplicht bij verplaatsing en als je zit. Lees meer op: Coronavirus: 'Mondkapjes: waar en wanneer?' | Publicatie | Rijksoverheid.nl

Volg veilig een training bij Life-Line-Trainingen

Je kunt dus veilig een training volgen bij ons. Schrijf je gerust in voor een training.

Bekijk ons aanbod in onze agenda.