Life-Line-Trainingen verzorgt binnen competentierayon To The Points en competentierayon EHBOinstructeurs.nl trainingen tijdens een competentieweekend. In dit weekend behaal je naast je benodigde accreditatiepunten voor Het Oranje Kruis ook je bijscholingscertificaat (P)BLSAED van de Nederlandse Reanimatie Raad en je herhalingscertificaat Stop de bloeding, Red een leven.

Samenwerking in competentierayons

Life-Line-Trainingen, vertegenwoordigd door Mike Lehnkering werkt samen in twee competentierayons van het Oranje Kruis.

1. CR087 To The Points

2. CR088 EHBOinstructeurs.nl

De samenwerking met deze rayons zijn tegelijk ontstaan. Miriam Stalenberg leidde al een rayon maar deze viel om door het wegvallen van de rayonleiding. Miriam maakt nu samen met Mike en Joran Schuijn een doorstart in competentierayon to the points. Mike en Eefje kennen elkaar al heel lang vanuit de EHBO / Reddingsbrigade wereld. Samen leiden zij toekomstige Oranje Kruis instructeurs op voor Reddingsbrigade Nederland. Eefje en Mike waren vast besloten betere bijscholing te gaan organiseren dan dat zij nu vaak zelf volgden. Samen met Sija Jacobs vormen zij de rayonleiding van CR088 EHBOinstructeurs.nl

Mike is in beide competentierayons de medisch docent en instructeur trainen voor de BLS en PBLS. Daarnaast neemt hij natuurlijk nog andere trainingen voor zijn rekening.

Mike Lehnkering medisch docent competentierayon

5 redenen waarom je bij deze competentierayons je bijscholingen moet volgen

  • Beide competentierayons hebben een eigentijdse visie op onderwijs aan instructeurs
  • Competentierayon EHBOinstructeurs.nl staat garant voor creatieve en out-of-the-box trainingen
  • Rayon to the points richt zich op een snelle, effectieve en leuke manier om je punten te behalen.
  • Mike verzorgt in beide rayons op zijn eigen ontspannen en gedegen manier de NRR bijscholingen
  • Beide rayons bieden hun scholingen in een weekend aan. Heel efficient.

Locatie

Rayon to the points houdt zijn competentieweekend in het centrum van Amsterdam. Een prachtige en unieke locatie om leuke EHBO-trainingen te volgen.

Competentierayon EHBOinstructeurs.nl houdt zijn competentieweekend op wisselende locaties. Zij oriënteren zich op het zuiden en oosten van het land.

Weet jij nog een mooie locatie voor een competentieweekend? Laat het ons weten. 

Duur van de training

De training duurt bij beide comptentierayons een heel weekend. Je start op zaterdagochtend en eindigt op zondagmiddag. Bij competentierayon EHBOinstructeurs is er ook een avondprogramma en is de overnachting inbegrepen.

Verzorging tijdens de training

Je hoeft je tijdens beide weekenden nergens zorgen om te maken. Alles wordt verzorgd, de lesmaterialen, eten en drinken en de rayonleiding van EHBOinstructeurs.nl zorgt zelfs voor een bed.

Mike Lehnkering medisch docent competentierayon Oranje Kruiis

Wil jij je inschrijven voor een van de comeptentieweekenden

Bezoek dan de website van het desbetreffende comeptentierayon

CR087 to the points

CR088 EHBOinstructeurs.nl