`
Terug naar overzicht Door Mike Lehnkering |

Black Friday

Black Friday heeft een aantal jaar geleden zijn intrede gemaakt in Nederland. Hoewel deze feestelijke koopjesdag een Amerikaanse traditie is, doet Life-Line-Trainingen niet mee met kortingen op onze trainingen en producten.

Waarom doet Life-Line-Trainingen niet mee?

Omdat het gewoonweg niet kan. Hoe kunnen wij onze trainingen het hele jaar voor een eerlijke prijs verkopen en tijdens Black Friday met hoge korting aan jou aanbieden? Dan zouden wij je dus het hele jaar belazerd hebben. Want aan het einde van jaar kunnen wij wel hoge kortingen geven over onze trainingen. Dan voel jij je in de maling genomen. Zou je ons de volgende keer nog vertrouwen?

Maar dat doen wij dus niet. De trainingen en producten van Life-Line-Trainingen hebben een eerlijke prijs. Onze trainingen vertegenwoordigen de waarde die de training ook daadwerkelijk waard zijn. Daar kun je ons op vertrouwen.

Wat maakt onze trainingen dan zo waardevol?

1. Wat wil jij leren.

Wij besteden veel tijd en energie om de waarde van onze trainingen te bepalen. Uitgangspunt is jouw vraag en behoefte tot leren. Want we willen ervoor zorgen dat jij door middel van een goede training hulp gaat bieden aan diegene die jouw hulp nodig heeft.

2. Geen Hema-worst

Onze trainingen zijn maatwerk. We gaan in op jouw specifieke leervragen en trainen bij jou op locatie. Bij ons dus geen 13 in ene dozijn training. Maar een training die we samen met jou samenstellen. Ook wanneer je onze algemene trainingen volgt. Maken wij deze binnen de leerdoelen voor jou op maat. Hiervoor beschikken wij over goed getrainde instructeurs.

3. Lage prijs is laag vertrouwen

Wanneer wij onze trainingen tegen lage prijzen aan je zouden aanbieden. Gaan je verwachtingen van onze training ook omlaag. En jouw inzet misschien ook wel. Want wat kun je nu verwachten van een goedkope training? En dat is bij ons dus niet het geval. Onze trainingen zijn waardevol, zelfs levensreddend te noemen. 

4. Geen winst = geen ontwikkeling

Wanneer wij onze trainingen met (hoge) kortingen zouden verkopen. Maken we simpelweg geen winst. En als Life-Line-Trainingen geen winst maakt, kunnen we onze trainingen niet door ontwikkelen. Volgen onze instructeurs geen bijscholing. Kunnen we geen trainingsmaterialen aanschaffen. Dan kan het voorkomen dat onze instructeur met oud lesmateriaal komt of dat onze trainingsmaterialen mankementen vertoont.

5. Korting geven maakt ons ongelukkig.

Als wij onze  trainingen met korting aan je zouden aanbieden, makt dat ons ongelukkig. We zouden onszelf niet serieus nemen. Want als we jou korting moeten geven. Moet ik meer klanten helpen om Life-Line-Trainingen gezond te houden. Wij willen niet alleen Life-Line-Trainingen gezond houden. Maar jou als onze klant ook. En dat doen wij met goede trainingen.

Wij geven liever cadeautjes.

In plaats van korting te geven op onze trainingen. Krijg jij bij een bestelling tijdens Black Friday (29 november t/m 1 December) een cadeautje van ons. Bij iedere bestelling ontvang je een pocket masker ter waarde van €15,00. Vermeld de code LLT-BlackFriday toe aan jouw bestelling!

Ga snel naar onze productpagina om jouw bestelling te doen.
Vergeet niet de code LLT-BlackFriday toe te voegen aan jouw bestelling!