Terug naar overzicht
Mike Lehnkering Mike Lehnkering
± 0 min

Blijf thuis, blijf bekwaam.

Vanochtend werd ik opgeschrikt door een NL-Alert met de mededeling dat we echt 1,5 meter afstand van elkaar moeten houden om de verspreiding van het COVID-19 virus in te perken. Ik schrik ervan omdat de meeste mensen dus de ernst van dit virus nog bagataliseren en massaal van het heerlijke lenteweer genieten en alle adviezen van het rijk in de wind slaan.

Het Rode Kruis biedt een coulanceregeling aan voor alle cursisten voor wie het certificaat tussen 1 maart 2020 en 15 Mei 2020 verloopt. Als jouw reanimatie of EHBO certificaat in deze periode verloopt kun je een jouw theoretische kennis up-to-date houden door het maken van een e-learning. Met het overhandigen van het verlopen certificaat en het bewijs van deelname kan tot 1 september 2020 (en indien nodig langer) deelgenomen worden aan een herhalingstraining.

Volg jij bij ons de bijscholing uitgebreide EHBO? Dan ontvang je van ons persoonlijk bericht over hoe we jouw EHBO-diploma gaan verlengen. Verloopt jouw EHBO diploma uiterlijk 15 mei? En wil je gebruik maken van de coulanceregeling van het Rode Kruis? Vul dan dit contactformulier in.

Het Nederlands Instituut Bedrijfs Hulpverlening stelt vanaf 23 maart 2020 hun nieuwe portaal vervroegd open. In de NIBHV-academie kun jij je bhv-vaardigheden online ontwikkelen of op peil houden. Nieuwe cursisten hoeven na het afronden van de e-learning geen theorietoets meer te maken tijdens de praktijkdag. Deze hebben zij namelijk al in de e-learning afgerond.

Volg jij bij ons je BHV-trainingen. Dan nemen wij contact op met jou of je contactpersoon. Mocht dit niet gebeurd zijn. Neem dan contact op met ons. 

De Europese Reanimatie Raad (en dus ook de Nederlandse Reanimatie Raad) geeft aan dat jouw certificaat een jaar langer geldig blijft door de COVID-19 pandemie. Heb jij je bij ons al ingeschreven voor een opleiding of bijscholing tot reanimatie-instructeur. En heb jij de factuur al betaald? Dan verlenen wij geen restitutie van het cursusbedrag. Maar blijf je recht hebben op een bijscholing. Dit jaar of volgend jaar.

Wil jij zeker zijn dat jouw NRR-certificaat geldig blijft. Reserveer dan een plekje in een van onze bijscholingen. Dan ben je verzekerd van een cursusplaats in 2020 of 2021.