Terug naar overzicht
Mike Lehnkering Mike Lehnkering
± 1 min

Mike verdwijnt van de radar

Wat ga je dan doen?

Zoals je misschien weet is Life-Line-Trainingen niet mijn enige activiteit en bron van inkomsten. Ik werk ook nog als anesthesiemedewerker en praktijkopleider in ziekenhuis Rijnstate. Een groot topklinische ziekenhuis en relatieziekenhuis van defensie. In het kader van deze samenwerking zal ik de aankomende periode opgeleid worden binnen defensie om op termijn op basis van uitwisseling mijn vak als anesthesiemedewerker binnen defensie te gaan uitoefenen.

Mike wordt je militair?

Yep, tijdens mijn afwezigheid wordt ik opgeleid tot militair (reservist). Dat betekend 2 maanden lang intern op de koninklijke militaire academie. Hier volg ik de algemene militaire opleiding. Wat het precies is? Van collega’s hoor ik dat het een hele leuke tijd is. Maar ook afzien en doorzetten. 

In de toekomst wordt ik vanuit mijn ziekenhuis uitgeleend aan defensie voor oefening of uitzending. Hoe en wat? Eerst de algemene militaire opleiding maar eens afronden.

Stopt Life-Line-Trainingen dan ook?

Life-Line-Trainingen gaat niet stoppen in December pak ik de draad weer op. En in 2022 komen we nog beter en sterker terug. Maar de komende periode ligt Life-Line-Trainingen stil.

Hoe gaat dat met de lopende Lifesaverprogramma's en trainingen?

Lifesaverprogramma’s en trainingen die nog lopen gaan gewoon door. Hiervoor heb ik nu al instructeurs geregeld die deze lessen kunnen verzorgen. Ook is er voor hen iemand achter de hand die tijdens mijn afwezigheid zorgt dat jullie vragen worden beantwoord. Heb jij nog een programma of training bij mij op de rol staan? Dan heb je van mij alle gegevens die je tijdens mijn afwezigheid nodig hebt ontvangen.

Tussendoor gebruik ik de vrije momenten ook om het jaar 2022 voor te bereiden. Tijdens de Corona-pandemie is onder andere het eerste hulp onderwijs gigantisch veranderd. Ik ga de aankomende periode ook gebruiken om een plan voor 2022 te maken. Een ding kan ik verklappen. Ik ga het team rond Life-Line-Trainingen uitbreiden om nog meer zwembaden te helpen om verdrinkingen te voorkomen.

Maar tot die tijd verdwijn ik dus even van de radar. Ik ga een nieuw avontuur aan, waarin ik vast en zeker lessen ga leren die mij en Life-Line-Trainingen in de toekomst verder gaan helpen om jou nog beter van dienst te kunnen zijn.

Tussendoor probeer ik echt nog wel iets van mij te laten horen. Volg mij daarom op Instagram.

Is er helemaal geen contact mogelijk?

Je kunt altijd het contact formulier invullen als je een vraag hebt. Maar hou er rekening mee dat het een (lange) tijd kan duren voor je een bericht terug hebt.