Terug naar overzicht
Mike Lehnkering Mike Lehnkering
± 0 min

Wat we ondertussen kunnen doen.

Nederland moest nog even „door deze zure appel heen bijten, voordat het weer beter wordt”, zei premier Mark Rutte (VVD) toen hij vier weken geleden een nieuwe lockdown aankondigde. Tijdens de persconferentie dinsdag zal minister president Rutte oproepen tot meer thuiswerken. Verdere aanscherping van de maatregelen ligt niet in de lijn der verwachting. De vraag is of nog meer maatregelen tijdens deze zware lockdown nog iets toevoegen aan het terugdringen van het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames.

Meer thuiswerken.

Dat is het dringende advies van het kabinet. Maar wat kun je dan thuis doen? Alle klusjes zijn al gedaan. En de muren komen op je af.

Onderhoud je kennis en vaardigheden met een van onze online programma’s. 

EHBO thuiswerkopdrachten

Voor de eerste hulpverleners is er een online trainingsprogramma. Met dit programma kun je thuis aan de slag om je eerste hulp kennis en vaardigheden op peil te houden door middel van thuiswerkopdrachten. Wanneer het allemaal weer mogelijk is, kun je na het afronden van dit online programma een praktijkles volgen. Wanneer je deze goed afrond ontvang je het EHBO diploma van het Rode Kruis.

Heb je nog geen EHBO-diploma wil je hem wel gaan halen? Neem dan contact met ons op.

Heb je al wel een EHBO-diploma en wil je deze geldig houden? Klik hier om je in te schrijven.

Verdrinking, een keten van overleving.

Wil jij meer weten over verdrinking en het redden van drenkelingen? Schrijf je dan in voor ons online trainingsprogramma; Verdrinking een keten van overleving. 

Schrijf je hier in voor de online training "Verdrinking, een keten van overleving".