Terug naar overzicht
Mike Lehnkering Mike Lehnkering
± 0 min

Wij gaan weer (langzaam) beginnen

Intense lobby.

De brancheorganisatie heeft na een intensieve lobby het kabinet het belang laten inzien van de doorgang van EHBO-, BHV- en veiligheidstrainingen onderkend. Dit geldt voor hen die beroepsmatig een goed getraind moeten zijn. In de versoepelingen op de coronaregeling worden deze met ingang van 03-03-2021 expliciet genoemd.

Lees hier de wettekst wijzigingsregels bhv- en oefencentra

Opstart Lifesaverprogramma.

Life-Line-Trainingen is gespecialiseerd in het trainen van zwembadmedewerkers. Voor hen is het Lifesaverprogramma ontwikkeld. Wij nemen zo snel al mogelijk contact op met de zwembaden die het Lifesaverprogramma al afnemen, om te kijken hoe wij het trainingsprogramma kunnen oppakken nu de zwembaden dicht zitten.

Wil jij jouw zwembadmedewerkers getraind hebben voordat de zwembaden weer open kunnen? Neem contact met ons op voor een safetyscan. Dan gaan we op zoek naar een passende manier om de medewerkers te trainen.  Zodat zij verdrinkingen in jouw zwembad kunnen voorkomen.

De trainingen voldoen aan de 1,5 meter richtlijnen. En wij hanteren de brancherichtlijnen. Deze kun je hier nalezen.

Opstart particuliere trainingen.

Naast het Lifesaverprogramma verzorgen wij ook reguliere EHBO- en reanimatie trainingen voor particulieren. Deze fysieke trainingen mogen nog niet verzorgd worden. Wil je toch werken aan jouw EHBO kennis en vaardigheden? Schrijf je dan in voor onze EHBO-bijscholing. Deze bijscholing start nu online en zodra het weer kan, plannen we vaardigheidstrainingen in.

Geen zin in een complete cursus?

Volg dan een van de online trainingen van het Rode Kruis. In ongeveer 2 uurtjes leer jij hoe je eerste hulp kan verlenen in diverse situaties. Kies uit de volgende online trainingen;

- Online cursus eerste hulp aan baby's en kinderen

- Online cursus eerste hulp in en rond het huis

- Online cursus outdoor EHBO

- Online cursus sport EHBO

- Online cursus eerste hulp bij drank en drugs ongevallen

Klik hier voor meer informatie over de online cursussen