Jij wilt in jouw zwembad verdrinkingen voorkomen. Zodat jouw bezoekers een onbezorgde tijd in je zwembad kunnen beleven.
Life-Line-Trainingen leidt zwembadmedewerkers op om verdrinkingen te voorkomen. Dit doen wij door middel van ons Lifesaverprogramma.

Het Lifesaverprogramma is een trainingsprogramma van een jaar waarin we verdrinkingen in zwembaden helpen te voorkomen. Het Lifesaverprogramma leidt alle medewerkers in het zwembad op door hen die training te geven die zij nodig hebben bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Life-Line-Trainingen is in 2003 door Hubert Jorna en Mike Lehnkering opgericht. Zij geven beide les binnen de Reddingsbrigade. De specialistische kennis op het gebied van zwemmend redden maakt Life-Line-Trainingen de partner voor zwembaden om verdrinkingen te voorkomen.

Naast het volgen van het lifesaverprogramma en diverse hulpverlenerstrainingen kun je bij ons ook de bijbehorende eerste hulp producten bestellen. Denk hierbij aan een EpiPen trainer of een automatische externe defibrillator van ZOLL. 

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

 Vul ons contactformulier in.

Referenties

Bert | Instructeur

Goede ervaringen uit het verleden en niet te duur.

Lees meer

Jan | Voorzitter Uithoornse reddingsbrigade

Ik volg al meerdere jaren mijn bijscholing voor NRR-instructeur bij Life-Line-Trainingen. Het is bekend dat hier vakkundig les gegeven wordt.

Lees meer

Anneliese | Toezichthouder zwembad Klarenbeek

Geen geneuzel van wat doe je verkeerd. Maar positief wat kan je verbeteren en vooral ook waarom het zo dan makkelijker/ beter kan!

Lees meer