`
Terug naar overzicht Door Mike Lehnkering |

We moeten ermee stoppen

Alle trainingen geannuleerd

Concreet houdt dit in, dat alle trainingen en bijeenkomsten met een open inschrijving worden geannuleerd.

  • Het EHBOils College van maandag 16 maart komt te vervallen. Het eerste volgende EHBOils College zal zijn op maandag 20 April.
  • De EHBO herhalingsles van zaterdag 21 maart komt te vervallen. We zullen je zo spoedig mogelijk een nieuwe datum laten weten.
  • De bijscholing voor NRR-instructeurs op zaterdag 28 maart komt te vervallen. Heb jij je aangemeld voor deze training. Dan kun je deelnemen aan de training op zaterdag 18 April 2020. Of kijk hier voor een andere datum.

Alle trainingen die wij voor onze opdrachtgevers in compagnie verzorgen. Zullen wij in overleg met de opdrachtgever door laten gaan (eventueel in aangepaste vorm) of op een later tijdstip verzorgen.

Na 31 maart 2020

Voor de trainingen na 31 maart hebben we nog geen besluit genomen. De trainingen bij Life-Line-Trainingen zijn wel is waar in kleine groepen. Maar we oefenen we eerste hulpvaardigheden zoals mond-op-mond beademing. Dit geeft natuurlijk een extra kans op besmetting. Ondanks de juiste maatregelen. We houden de media en adviezen vanuit het RIVM nauwlettend in de gaten. Afhankelijk van deze maatregelen zullen wij passende maatregelen treffen.

Belangrijk om te vermelden is dat zowel Mike als Chantal werkzaam zijn in de zogeheten vitale sectoren. Het is niet ondenkbaar dat zij extra worden ingezet om te zorgen dat we het COVID-19 virus kunnen bestrijden. Ook deze extra inzet zal bepalend zijn voor de trainingen die Life-Line-Trainingen later dit jaar zal gaan verzorgen.

Wat nu?

Nu al onze trainingen zijn geannuleerd heb je natuurlijk tijd over. Gebruik deze tijd om eens om te kijken naar de kwetsbare mensen in onze samenleving. Bel met kwetsbare familieleden, nu zij minder bezoek mogen ontvangen om besmetting te voorkomen.

De overheid adviseert om zoveel mogelijk thuis te werken en sociale contacten te mijden, wanneer je klachten hebt. Kijk eens op onze trainingspagina naar een geschikt moment om je training in te halen? Of lees onze nieuwsberichten eens door. Zo kun je thuis toch nog je kennis bijhouden.

Life-Line-Trainingen canceled alle trainingen

Vragen? Stel ze gerust.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mochten er toch nog vragen zijn, neem dan contact met ons op.

Wil je geen belangrijke informatie van ons missen. Schrijf je dan in op onze mailinglist.